Autoescola Palamós

historia eterna

des de 1964

Per veure l’inici de l'empresa i de la primera autoescola situada a la Vila de Palamós, ens hem de remuntar al 14 de Juliol de 1964 quan el Sr. Lluís Puig Casanovas va decidir iniciar una empresa en el món de les autoescoles.

historia2
historia4
historia3

El primer local estava situat al carrer Josep Antoni nº 62 (actual C/ President Macià), quatre anys més tard l’Autoescola es traslladà a l’actual domicili de la Plaça de la Vila nº 5 del mateix poble. Durant tots aquests anys hem format diferents generacions de conductors amb un tracte amable i familiar, centrant el nostre màxim esforç en la difícil tasca de l’ensenyament, aconseguint una conducció fàcil, còmoda i una de les coses més importants, una conducció segura

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE EQUIP ?

És per tot això que l’Autoescola Palamós sempre ha estat una empresa capdavantera dins del sector, degut a la gran experiència assolida durant tots aquests anys. Actualment continuem treballant, dia a dia, per millorar els nostres vehicles, material didàctic etc. per tal d’aconseguir donar la màxima qualitat als nostres productes i el millor servei als nostres clients.