Autoescola Palamós

Requisits

Per a presentar-te a l’examen pràctic necessitaràs tenir 18 anys, però pots apuntar-te amb 17 anys i examinar-te de la teòrica 3 mesos abans de complir els 18 anys.

Proves

Per aprovar el permís B hauràs de superar un test teòric de 30 preguntes on només en pots fallar 3, i una prova pràctica de circulació.

Podràs Conduir

Ciclomotors i automòbils que no superin els 3.500 kg de MMA. Podràs afegir-hi un remolc de fins a 750 kg de MMA.

MATERIAL

PREGUNTES FREQÜENTS

Les pràctiques són la clau per a treure’t el carnet de conduir a la primera. No hi ha mínim ni màxim de pràctiques per a presentar-se a la prova, tot i que la Federació d’Autoescoles estima entre 25 i 30 pràctiques les pràctiques necessàries per a presentar-se amb garanties a l’examen. Nosaltres t’aconsellarem deixar de realitzar pràctiques en el moment en el que et veiem preparat.

A l’Autoescola Palamós oferim packs de pràctiques juntament amb la inscripció per a que aquestes et surtin més económics.

Per a obtenir el carnet de conduir necessitaràs superar dues proves, la teòrica (test de 30 preguntes on n’hauràs d’encertar 27) i la pràctica, on el examinador evaluarà la teva capacitat de seguir indicacions i circular de forma independent durant una mitjana de 30 minuts.

Podràs arribar a suspendre fins a dues ocasions sense haver de renovar el teu expedient. 

És molt important que et deixis aconsellar pel nostre equip de professors amb àmplia experiència en formació vial.

Per a presentar-te a exàmen hauràs d’abonar una taxa a la DGT de 94,05€. Aquest cost el cobra l’Autoescola per a realitzar les gestions de forma més senzilla per als seus alumnes, però va íntegrament destinat a la Direcció General de Trànsit.

La taxa no ve inclosa al preu dels packs amb tot inclòs de cotxe.

Actualment, i degut a la mancança d’examinadors de la DGT a la província de Girona, totes les autoescoles de la província tenen una llista d’espera d’alumnes per a examinar de l’exàmen pràctic. Si t’has tret la teòrica per lliure o vens d’una altre autoescola, valorarem el teu expedient, ja que implica incrementar el temps d’espera dels nostres alumnes.

A l’Autoescola Palamós fem el possible per a que el preu no sigui un impediment per treure’t el carnet, per això oferim els següents descomptes:

Descompte CARNET JOVE:   10% matricula.

Condueix Més, Estalvia Més

Pack de 10 Pràctiques per només:

420€