Autoescola Palamós

Requisits

Tenir un mínim de 15 anys (als 14 ja pots apuntar-te per a començar a estudiar la teòrica).

Proves

Aprovar 1 examen teòric (20 preguntes, màxim dues fallades) + 1 pràctic (conducció de maniobres en circuit tancat per a aprendre a conduir amb habilitat i seguretat).

Podràs Conduir

El permís de conduir AM és un permís que et permet conduir ciclomotors de fins a 50cc de dues o tres rodes i cuadricicles lleugers.

PREGUNTES FREQÜENTS

Les pràctiques són la clau per a treure’t el carnet de conduir a la primera. No hi ha mínim ni màxim de pràctiques per a presentar-se a la prova, . Nosaltres t’aconsellarem deixar de realitzar pràctiques en el moment en el que et veiem preparat.

A l’Autoescola Palamós oferim packs de pràctiques juntament amb la inscripció per a que aquestes et surtin més económics.

Per a obtenir el carnet de conduir necessitaràs superar dues proves, la teòrica (test de 20 preguntes on n’hauràs d’encertar 17) i la pràctica, on el examinador evaluarà la teva capacitat de seguir indicacions i circular de forma independent .

Podràs arribar a suspendre fins a dues ocasions sense haver de renovar el teu expedient. 

És molt important que et deixis aconsellar pel nostre equip de professors amb àmplia experiència en formació vial.

Per a presentar-te a exàmen hauràs d’abonar una taxa a la DGT de 94,05€. Aquest cost el cobra l’Autoescola per a realitzar les gestions de forma més senzilla per als seus alumnes, però va íntegrament destinat a la Direcció General de Trànsit.

La taxa no ve inclosa al preu dels packs amb tot inclòs de cotxe.

Actualment, i degut a la mancança d’examinadors de la DGT a la província de Girona, totes les autoescoles de la província tenen una llista d’espera d’alumnes per a examinar de l’exàmen pràctic. Si t’has tret la teòrica per lliure o vens d’una altre autoescola, valorarem el teu expedient, ja que implica incrementar el temps d’espera dels nostres alumnes.

A l’Autoescola Palamós fem el possible per a que el preu no sigui un impediment per treure’t el carnet, per això oferim els següents descomptes:

Descompte CARNET JOVE:   10% matricula.